PREDSTAVITEV  |  URNIK    |  KOTIZACIJA  |  VEČ INFO  |  PRIJAVNICA

 ♥

KAKO SE POSTAVITI V NOVI SVET – celodnevni dogodek z mednarodno zasedbo izjemnih svetovalcev, coachev in učiteljev, ki bodo z vami delili svoje izkušnje, prakse in orodja za postavitev v novi svet. Z vami bodo Rajko Bošnjak, Kim Doucette, Jen Gould, Andreja Kočevar, Tinkara Končar in Maja Velej ter Branka Božič kot povezovalka.

 

Pridobili boste:

  • vpogled v vizijo prihodnosti,
  • inspiracijo, kako lahko soustvarjate skupnost na novih temeljih,
  • inspiracijo, kako s sledenjem sebi ustvarite svojo veliko zgodbo,
  • orodja, ki vam bodo pri tem pomagala, kot so pet ključev za harmonizacijo fizičnega, čustvenega, mentalnega, duhovnega in dušnega aspekta; premiki in dihalne vaje za umiritev uma in spustitev v telo; metoda petih zvezdic za modre odločitve,
  • izkušnjo globlje povezanosti z glavnimi kvalitetami človeka v novem svetu (usmerjenost, novo / višje znanje, srčnost in izvorna moč).

 

PREDSTAVITEV

13.MAREC 2021  09:30-20:00

 

Dogodek bo potekal preko spleta.
Število mest je omejeno.

 ♥

 

PROGRAM

POVEZUJE
Navdih

Branka Božič

5 KLJUČEV
Ravnovesje

Maja Velej

PRIKLON NARAVI
Soustvarjanje & Povezovanje

Rajko Bošnjak

VIZIJA PRIHODNOSTI
Nova realnost

Kim Doucette

SLEDIM SEBI
Avtentičnost 
Iskrenost & pogum

Jen Gould

JOGA
Premiki & Dihanje

Tinkara Končar

5 ZVEZDIC 
Modre odločitve

Maja Velej

VELIKA ZGODBA
Meditacija za postavitev

Andreja Kočevar

PREDAVATELJI

Rajko
Bošnjak

35 let ravnatelj in pomočnik ravnatelja v javnem srednješolskem zavodu, sedaj ravnatelj v waldorfski osnovni šoli v Žalcu in učitelj na srednji strokovni šoli, predvsem pa oseba, ki trdno stoji na svojih nogah, misli s svojo glavo in s srcem vodi mlade generacije. Tesno je povezan z Naravo in mlade vodi pri soustvarjanju šolskih vrtov in pri nastajanju posestev. Pri svojem delu se vsakodnevno intuitivno odloča, pri čemer jasno postavlja meje ter uči samodiscipline in odgovornosti, ki sta pogoj za svobodo. 40 let zavestno skrbi za svoje zdravje, odlikujeta ga samodisciplina in širina.

Kim
Doucette

Znana tudi kot Kimspirational, je Kanadčanka z indijanskimi koreninami, ki komunicira z nevidnim svetom in ima stik z duhovi umrlih prednikov in angeli. Od leta 2016 Kim deluje v Sloveniji. Ima različne delavnice in predavanja, na katere se ljudje odzovejo zelo srčno. Poleg tega ima individualne seanse, kjer ljudem pomaga razumeti in ozavestiti fizične, mentalne, čustvene in duhovne težave in zlorabe, ozdraviti notranjega otroka in spremeniti stare programe, seanse za partnerske odnose, težave z drogami in alkoholizmom, kako vzgajati in razumeti otroke, kako razumeti sebe in svojo senzitivnost, kako se umiriti v tem tempu življenja, pomaga ob izgubi naših najbližjih.

Jen
Gould

Coachinja za življenjski namen se je za to učila od svetovno znanih Magali in Marka Peyshe iz Coaching Institute. Svojim strankam pomaga, da (ponovno) odkrijejo svoj “resnični jaz“. Podpre jih, da uresničijo svoje sanje s strastjo in integriteto ter napolnijo svoja življenja z veseljem in globljim smislom. Je mojstrica, ki svojim strankam pomaga najti luč. Bila je glasbenica, vodja odnosov z javnostmi, učiteljica klavirja, zdaj je mama in coachinja. Ves čas je ostala zvesta sebi. Zastavila si je, da pomaga kar največ ljudem “obnoviti duha”, tako da se ponovno povežejo s svojim resničnim jazom.

 

Andreja
Kočevar

Terapevtka, svetovalka in duhovna učiteljica, ki je raziskovanje širine življenja in bivanja od nekdaj privlačilo. Ob bolezni in izgubi 5-mesečnega sina pa je ob vsej teoriji dobila resnično izkušnjo in doživljanje globin. Prvo duhovno izobrazbo je pridobila na Duhovni univerzi, nadaljevala pa z učenji pri učiteljih vedskega znanja. Kot slednica Satya Sai Babe je po vzoru Njegovih učenj postavila načine pomoči ljudem v različnih življenjskih situacijah. Poimenovala jih je “Procesi“ in jih izpopolnjevala skozi leta lastne duhovne rasti. 2010 je ustanovila Dom notranje izpolnitve, kjer je poleg procesov vodila tedenske vadbe meditacije, mantranja in zvočnih vibracij gonga. Več kot 100 duhovnim iskalcem je predala znanje Gayatri Kriye. Drži se vodila, da mora vsak najprej poskrbeti za svojo duhovno rast in zavedanje, če želi kvalitetno pomagati drugim. Močno hrepenenje po Najvišjem duhovnem učitelju jo je 2015 pripeljalo do Satguruja Paramahamse Vishwanande. Prejela je iniciacijo v Atma Kriya Yogo in iniciacijo v devotija Paramahamse Vishwanande. V vlogi koordinatorja sodeluje pri širjenju misije mednarodne organizacije Bhakti Marga. Ljudem preko svojega dela in z načinom življenja odkriva večni odnos duše z božanskim. Svoje življenje sprejema kot služenje Najvišji resnici in pravičnosti.

Tinkara
Končar

Učiteljica      joge      s      1000-urnim      certifikatom      vroče terapevtske joge in 500-urnim certifikatom Yoga medicine. V osmih letih življenja v tujini je prepotovala in učila po vsem svetu, ob vrnitvi nazaj domov pa je s partnerjem odprla enega izmed največjih joga centrov v Ljubljani- Tinks Yoga. Poučuje vinjasa jogo, obnovitveno jogo ter “hišno specialiteto” vročo terapevtsko jogo. Njeno izobraževanje se trenutno nadaljuje pod ljubečim okriljem Sherie van den Wijngaard, ena na ena. “V tem visoko intenzivnem svetu”, pravi Tinkara, “se je ustaviti in začutiti, kar čutiš, ne le luksuz, vse večkrat tudi iskrena potreba.”

 

Maja
Velej

Intuitivna svetovalka, coachinja in učiteljica. Ima izkušnje z razvojem in izvedbo krajših in daljših usposabljanj, za različne ciljne skupine, s pripravo modelov kompetenc, strategij, smernic, načrtov poklicnega in osebnega razvoja. Kar jo najbolj odlikuje, pa je 25 let intenzivnega dela na sebi in predanost Višjemu od sebe. Študirala je na Duhovni akademiji, bila vključena v program Human Values Satya Sai Organizacije iz Indije, se udeležila intenzivnega tečaja za ATP© na Havajih, zaključila trening coachinga po metodi Activation© Method pri Coaching Institutu iz Kalifornije, spoznavala različne tehnike pri soočanju s stresom in ravnanju s senzitivnostjo, ki jih integrira v vsakdanje delo in življenje, o tem tudi svetuje in piše. Skupaj z Marjanom Velejem je razvila metodo petih zvezdic© za modre odločitve in bila vključena v razvoj številnih programov v okviru HOLICENTRA ANGELIKA.

Branka
Božič

Branka Božič je ženska z mnogimi talenti. Svojo življenjsko energijo posveča duhovni rasti in širjenju zavesti. Je samostojna tolmačka za angleški jezik in odlična moderatorka, njena velika strast pa je glasba. Njena inspirativna besedila in melodije višajo vibracijo. Tako je s svojo glasbo med drugim nastopila na Irskem, v Kanadi, na Havajih, na Nizozemskem, v Sarajevu in na Japonskem. Letos je posnela že svojo sedmo zgoščenko Magični svet.

Naš LETAK si lahko prenesete tukaj
(kliknite na spodnjo sliko)

URNIK

9.15 – 9.30

Registracija preko platforme Zoom

9.30 – 9.45

Otvoritev dogodka in navdih z …

Branka Božič, moderatorka in pevka

9.45 – 10.15

5 ključev – ravnovesje štirih aspektov in sprejetje:

Prehod in postavitev v novi svet skozi izkušnje senzitivnih ljudi

Maja Velej, intuitivna svetovalka, coachinja in učiteljica

10.15 – 10.45

Priklon naravi – soustvarjanje in povezovanje ter ponižnost:

Soustvarjanje in povezovanje vrtov, posestev, kmetij ter nove šole za življenje

Rajko Bošnjak, ravnatelj, učitelj in razrednik z veliko inspiracije

10.45 – 11.00

Odmor

11.00 – 11.45

Vizija prihodnosti – nova realnost in tvoja izbira:

Novi svet, nova realnost in vizija prihodnosti (v angleščini)

Kim Doucette, rojen medij, šamanka in duhovna učiteljica, iz Kanade

11.45 – 12.00

Sklenitev dopoldanskega dela

Branka Božič in gosti 

16.15 – 16.30

Prijava v popoldanski del preko platforme Zoom

16.30 – 16.45

Otvoritev popoldanskega dela dogodka

Branka Božič, moderatorka in pevka

16.45 – 17.30

Sledim sebi – avtentičnost, iskrenost in pogum:

Živeti svoje potenciale in slediti sebi v novem svetu (v angleščini)

Jen Gould, coachinja za življenjski namen in glasbenica, iz ZDA

17.30 – 18.15

Joga – premiki in dihanje:

Postavitev samega sebe v vsakdanjiku novega sveta, skozi jogo

Tinkara Končar, ustanoviteljica Tinks Yoga Centra in vaditeljica vroče terapevtske joge

18.15 – 18.30

Odmor

18.30 – 19.00

5 zvezdic – modre odločitve:

Sprejemati odločitve v novem svetu, z metodo petih zvezdic

Maja Velej, intuitivna svetovalka, coachinja in učiteljica

19.00 – 19.45

Velika zgodba – meditacija za postavitev:

Biti del velike zgodbe novega sveta in meditacija za postavitev v novi svet

Andreja Kočevar, terapevtka, svetovalka in duhovna učiteljica

19.45 – 20.00

Sklenitev dogodka

Branka Božič in gosti 

KOTIZACIJA

108€/osebo

 

INFO

Maja

 040 213773

PRIJAVNICA

Potrebna je predhodna prijava in predhodno plačilo kotizacije
v višini 108 EUR do 12.3.2021 na SI56 6100 0000 2975 434, odprt pri DH.
!
Za plačila izvedena do 1.3.2021 priznamo popust, tako da kotizacija s popustom znaša 88 EUR.